• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.07.2019

11:04

SRBIN NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Arnautoviću sada novinari krivi za sve!

Fudbal

SRBIN NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Arnautoviću sada novinari krivi za sve!

Podeli vest

Austrijski fudbalski reprezentativac, srpskog porekla, Marko Arnautović kritikovao je evropske medije nezadovoljan tretmanom i pisanjem oko njegovog transfera u kineski Šangaj SIPG

Šangaj je doveo Arnautovića za 25 miliona evra, a britanski mediji preneli su da je Vest Hem bio primoran da pristane na tako "užasnu ponudu" jer je igrač uporno insistirao na odlasku, ali i jer niko više "nije želeo da ga vidi" u londonskom klubu.

- Novinari mnogo pričaju, a ne znaju. Nisu sa timom, ne treniraju i ne igraju sa mnom, ali mnogo pišu o meni u Evropi. Ne znam kako je u Kini, ali u Evropi se mnogo priča o meni - rekao je Arnautović na promociji u redovima kineskog prvaka.

MILOJEVIĆ SAZNAO JEDNU DOBRU I JEDNU LOŠU VEST! Evo šta se u Zvezdi dešava pred Suduvu!


Arnautović će, prema pisanju medija, u Kini zarađivati čak 300.000 evra nedeljno.

- Lako je, ja sam igrač koji daje celog sebe za tim. Branim klub i sve u njemu. Spreman sam, celog života sam preuzimao izazove i pritisak. Mogu da se nosim sa tim - samouveren je Arnautović.

Arnautović se u Šangaju, na čijoj klupi sedi Portugalac Vitor Pereira, pridružio Brazilcima Oskaru i Hulku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija