• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2019

09:13

TONČEV BESAN, PRETI POSLE BRUKE: Kukavice nam nisu potrebne, brzo ćemo se zahvaliti nekim igračima!

Fudbal

TONČEV BESAN, PRETI POSLE BRUKE: Kukavice nam nisu potrebne, brzo ćemo se zahvaliti nekim igračima!

Podeli vest

Žestoko se Radnički iz Niša, aktuelni vicešampion Srbije, obrukao u prvom meču prve runde kvalifikacija za Ligu Evrope

Posle poraza od Flore (2:0) Ivica Tončev je za "Sportski žurnal" rekao da je na gostovanju u Estoniji viđena "katastrofa od igre i od ponašanja na terenu".

Sve je bila improvizacija i nemoć. Brzo ćemo se zahvaliti nekim igračima i osloboditi ih bilo kakvih obaveza prema Radničkom - zapretio je prvi čovek niškog kluba.

- Hoću borce u svakoj utakmici i maksimalno zalaganje protiv svakoga. Ko to ne može da shvati, prekinućemo saradnju. Neka se niko od igrača ne zanosi da će igrati njegovo ime ili dosadašnja karijera.


Tončev je za stav ekipe u četvrtak uveče imao i reč koja bi morala da uvredi, ali i motiviše, svakog pravog profesionalca - kukavičluk.

- Klubu koji ima velike, ali tvrdim i realne ambicije, nisu potrebne kukavice i oni koji su jaki samo na rečima. Dosta mi je praznih priča, a da učinak na terenu bude ravan nuli.

Revanš susret Radnički - Flora zakazan je za četvrtak u 20.45 časova.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja pa JaTONČEV

pre 4 godine

HA,HA .NAJBOLJI KLUB U SRBIJI.TONČEV NEZNALICA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija