• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.07.2019

10:14

"BRĐANI" PRED REVANŠ U JERMENIJI: Idemo još jače, da pobedimo, da se pokažemo!

Fudbal

"BRĐANI" PRED REVANŠ U JERMENIJI: Idemo još jače, da pobedimo, da se pokažemo!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog danas igraju drugi meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Banantsa u Jermeniji i 90 minuta ih deli od prolaska u narednu rundu (utorak, 17.00)

Izabranici Aleksandra Veselinovića u Jerevan su doputovali sa visokih 3:0 ostvarenih u prvom meču na Banovom brdu, a šef stručnog štaba ističe da današnji susret njegovi igrači moraju da počnuo od nule.

Napadač Milutin Vidosavljević istakao je da njegovi saigrači i on moraju da reprezentuju ofanzivni fudbal.

- Odradili smo jedno poluvreme u Beogradu, a Jermeniji se nadam da ćemo da obezbedimo prolaz. Najmlađa smo ekipa u Superligi, puna energije, trošimo se i ne volimo da igramo defanzivan fudbal. Sigurno se nećemo braniti, bićemo ofanzivni kao u Beogradu - rekao je Vidosavljević.

PORUKA IZ ČUKE! Veselinović: Počinjemo kao da je 0:0!

 

Foto: Starsportphoto

 


Golgeter Čukaričkog Slobodan Tedić i dvostruki strelac u prvom susretu, kaže da njegov tim ima motiv da pokaže još bolju igru u Jerevanu.

- Idemo još jače, da pobedimo i tamo. Dobar rezultat smo napravili na Banovom brdu, ali imamo motiv za još jači rad i bolje se pokažemo. Biće mnogo teže, igramo u gostima i nadam se da ćemo pobediti - rekao je Tedić.

Ako "Brđani" uspešno završe posao protiv Banantsa, naredni rival biće im verovatno norveški Molde koji je u prvom duelu deklasirao Rejkavik 7:1.

Revanš utakmica Banants - Čukarički igra se u Jerevanu od 17 sati po srednjeevropskom vremenu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija