• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2019

17:40

LALATOVIĆ O MUTNIM RADNJAMA U SUPERLIGI! Trener Vojvodine imao zanimljivu najavu za početak domaćeg šampionata!

Fudbal

LALATOVIĆ O MUTNIM RADNJAMA U SUPERLIGI! Trener Vojvodine imao zanimljivu najavu za početak domaćeg šampionata!

Podeli vest

Trener Vojvodine Nenad Lalatović govorio je na konferenciji za medije o početku Superlige Srbije, ali se dotakao "sumnjivih" radnji u našem fudbalu kao i svog nekadašnjeg kluba Radničkog iz Niša

Vojvodina prvi meč igra protiv Mačve u Bačkoj Palanci, zbog renoviranja stadiona u Novom Sadu.

SPREMA SE PRIVATIZACIJA SRPSKIH KLUBOVA, NIKO NIJE PROTIV! Doneta odluka za pokretanje procesa!

- Za sve nas je jako bitno to da našu Vojvodinu ojačamo sa kvalitetnim igračima. Od kada sam se vratio ovde, moja velika želja je da nastavim u istom stilu kao i prvi put, odnosno sa uspesima i da opet igramo Evropu. Prvo kolo je uvek neizvesno, pogotovo što još uvek pravimo ekipu i pojačanja dolaze u hodu. Da bi se uigrala i bila na nivou koji želim, ekipi će sigurno biti potrebno još vremena, ali za nas izgovori ne postoje, a ja alibi nikada nisam tražio, te ćemo dati sve od sebe da već od prvog kola počnemo da pobeđujemo i odvedemo Vojvodinu među prva četiri tima na tabeli. Vojvodina kao klub i Novi Sad kao grad to apsolutno zaslužuju - rekao je Lalatović.


Nenad Lalatović je rekao i da je njegov novi klub  završio sa prelaznim rokom.

- U suštini, za nas je prelazni rok završen i možemo eventualno da dovedemo još jednog igrača. Ja sam zadovoljan sa prelaznim rokom i moram da kažem da je uprava kluba dala mnogo toga da dovedemo te igrače. Istovremeno, bili smo i skromni, jer za igrače nismo plaćali obeštećenja od po 300-400 hiljada evra, već smo dovodili one kojima je istekao ugovor i koji bi došli da igraju za platu. Neki od njih su imali pauzu u igranju utakmica, ali ipak imaju dobru karijeru iza sebe - ističe trener Vojvodine.

Lalatović je praktično potvrdio da postoje sumnjive radnje u srpskom fudbalu.

- Iskreno, više volim sistem u kojem se dele bodovi, jer manje može svašta da se radi i ne može da se desi da, recimo, ekipe koje su pri vrhu u plej-autu mogu praktično da odigraju sedam utakmica bez značaja, a sličnih situacija ima i u plej-ofu. Mislim da sa podelom bodova nema opuštanja i svaka utakmica je bitna, a ne volim ni kad se prvenstvo završi mesec dana pre zvaničnog kraja takmičenja - zaključio je Lalatović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija