• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2019

18:10

(VIDEO/FOTO) SEKS BOBMA ZALUDELA LALATA! Trener Vojvodine nije izdržao pred prezgodnom Novosađankom, a biće vam jasno i zašto!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) SEKS BOBMA ZALUDELA LALATA! Trener Vojvodine nije izdržao pred prezgodnom Novosađankom, a biće vam jasno i zašto!

Podeli vest

Trener Vojvodine Nenad Lalatović održao je konferenciju pred meč sa Mačvom kojom će Novosađani započeti novu sezonu u Superligi Srbije, ali je slavu šefu stručnog štaba ukrala prezgodna Beba Knežević, PR "lala"

Ona je na otvorila konferenciju informacijom da je utakmica na programu u subotu od 20.00 ali na terenima u Bačkoj Palanci, pošto se stadion Karađorđe renovira, kao i da je klub pojačao Željko Filipović, koji igra na pozajmici zadnjeg veznog.

LALATOVIĆ O MUTNIM RADNJAMA U SUPERLIGI! Trener Vojvodine imao zanimljivu najavu za početak domaćeg šampionata!

Na konferenciji je bila u ležernoj crnoj haljini sa dekolteom, koji je u nekoliko navrata hipnotisao i trenera Nenada Lalatovića.

Nije izdžao trener Vojvodine pa je nekoliko puta uputio pogled ka dekolteu zgodne Novosađanke. Kada vidite njene fotografije biće vam jasno i zašto.

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Johnny999

pre 4 godine

Uff ljudi moji sta je ovo? Dobra je kao tiket od 20 crvenih.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija