• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

17:10

HRVATI SE OBRUKALI ZA SVA VREMENA, ALI ZARADILI 9.000.000 EVRA! Hajduk ostvario drugu najveću prodaju u istoriji kluba!

Fudbal

HRVATI SE OBRUKALI ZA SVA VREMENA, ALI ZARADILI 9.000.000 EVRA! Hajduk ostvario drugu najveću prodaju u istoriji kluba!

Podeli vest

Fudbaleri Hajduka iz Splita doživeli su veliku blamažu ispadanjem iz prvog kola Lige Evrope od malteške Gzire, ali su samo dva dana nakon toga kompletirali drugu najveću prodaju u istoriji kluba

Doskorašnji fudbaler Hajduka Filip Bradarić napustio je redove hrvatskog tima i postao novi član vicešampiona Francuke, Lila, pa će tako naredne sezone igrati Ligu šampiona. Hrvati su od tog posla zaradili 9.000.000 evra.

(VIDEO) HRVATE IZBACUJU IZ EVROPE? Posle brukanja Splićani strepe od kazne UEFA!

Njegova ekipa u četvrtak je porazom od 1:3 na "Poljudu" načinila veliko iznenađenje eliminacijom od Gzire sa Malte. Transfer Bradarića drugi je u istoriji "bilih" koji su pre dve godine prodali Evertonu Nikolu Vlašića za 11.000.000 evra.

Ono što je još zanimljivo u ovoj priči je da je Brdarić za Hajduk odigrao tek 25 utakmica, ali i to je bilo dovoljno da se istakne toliko da se francuski klub "otvori" i dboije njegov potpis.

Hrvatski mediji pišu da je Hajduk isprva odbio inicijalnu ponudu Lila za Brdarića u visini od 6.5 miliona evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija