• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

22:50

MAČVU UNIŠTIO "NJIHOV" IGRAČ, ČUKA MOŽE I SA 10 IGRAČA! Dva prelaza, crveni kartoni i sigurni domaćini na startu Superlige!

Fudbal

MAČVU UNIŠTIO "NJIHOV" IGRAČ, ČUKA MOŽE I SA 10 IGRAČA! Dva prelaza, crveni kartoni i sigurni domaćini na startu Superlige!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine počeli su novu sezonu u Superligi Srbije sa 3:1, a tri boda na startu osvojio je i Čukarički koji je sa igračem manje uspeo da sačuva 1:0 u duelu protiv Napretka

Veče je bilo potpuno u znaku domaćina, Nenad Lalatović je pobedom debitovao na klupi Vojvodine nad Mačvom 3:1, siguran je bio Čukarički protiv Napretka 1:0, a posle preokreta su slavili Spartak protiv Rada 2:1 i Mladost protiv Radnika 2:1.

'Brđani'' su večeras na svom terenu savladali ekipu Napretka sa 1:0, a gol odluke postigao je Luka Stojanović u 42. minutu, na asistenciju Docića.

U 77. minutu Docić je isključen, ali njegovi saigrači uspeli su do kraja da zadrže vođstvo i osvoje prva trri boda u novoj superligaškoj sezoni.

Za to vreme u Bačkoj Palanci, Vojvodina je sa 3:1 savladala ekipu Mačve. Ključni čovek na terenu u Lalatovićevoj ekipi bio je nekadašnji napadač Mačve Bojan Matić, koji je svojim golovima u 50. i 51. minutu praktično rešio meč.

Nadu gostima vratio je Aleksandar Stevanović u 79. minutu, a trijumf Vojvodine potvrdio je Gemović u nadoknadi vremena - 3:1.

Uspešna na svom terenu bila je i ekipa Mladosti iz Lučana, koja je savladala Radnik iz Surdulice sa 2:1. Gosti su vodili posle prvog poluvremena golom Danoskog iz 16. minuta, a preokret Lučancima doneli su Pavlović iz penala u 71. i Radivojević u 88. minutu meča.

Nešto ranije ove subote Spartak je posle preokreta uspeo da slavi u Subotici protiv Rada sa 2:1. Gosti su vodili od 45. minuta golom Miloša Trifunovića iz penala, a Spartak je u drugom poluvremenu preokrenuo.

Strelci su bili Nemanja Obradović u 66. i Vladan Vidaković u 80. minutu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija