• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2019

15:30

(VIDEO) KO JE OVDE TRENER? Ronaldo zagrmeo, Sari slegao ramenima!

Fudbal

(VIDEO) KO JE OVDE TRENER? Ronaldo zagrmeo, Sari slegao ramenima!

Podeli vest

Maurisio Sari samo što je stigao u Juventus, a već je stigao da se posvađa sa prvom zvezdom tima - Kristijano Ronaldom

Sari je tokom prijateljskog meča sa Totenhemom imao je zanimljiv razgovor sa Kristijanom Ronaldom koji nije delovao nimalo prijatno. 

Portugalac je nešto oštro sasuo treneru, a Sari je nakon Ronaldovog arogantnog odgovora slegao ramenima. Po svemu sudeći Kristijanu nije bilo milo što je ranije napustio teren, pa je stavio do znanja Sariju da mu nimalo ne prija kada ga menjaju, čak ni kada se radi o prijateljskoj utakmici.

Ipak, Sarijeve izjave nakon meča nisu odavale nikakvu vrstu netrpeljivosti između njega i Portugalca.

- Kristijano je najbolji igrač našeg tima, tako da moramo dobro da se organizujemo. Ostalih deset igrača treba da učestvuje u odbranbenoj fazi, ali on može da bude svuda na terenu. On je najbolji igrač i mislim da je za njega veoma važno da bude slobodan na terenu - rekao je Sari.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija