• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

23.07.2019

07:15

SVI ĆE MU GLEDATI U LEĐA! Bejlu nedeljna plata 1,1 MILION EVRA!

Fudbal

SVI ĆE MU GLEDATI U LEĐA! Bejlu nedeljna plata 1,1 MILION EVRA!

Podeli vest

Bejl postaje najplaćeniji igrač na svetu! Fudbaleru Real Madrida Geretu Bejlu kineski klub Peking Guan nudi ugovor vredan čak 1,1 milion evra nedeljno, odnosno 60 miliona godišnje, prenosi britanski "Miror"

Ukoliko prihvati ovu ponudu, reprezentativac Velsa postao bi plaćeniji od Lionela Mesija iz Barselone, koji za nedelju dana zaradi 572.000 evra, odnosno 29 miliona godišnje.

Traže ga i drugi

Peking nije jedini klub iz Kine koji želi Velšanina jer su interesovanje pokazivali još Đangsu Suning i Šangaj Šenhua. Pored klubova iz Kine, za Bejla je zainteresovan i njegov bivši klub Totenhem, kao i Mančester junajted.

Bez obzira na to šta će reprezentativac Velsa odlučiti, sigurno je da neće ostati u Madridu, sa kojim ima ugovor do 2022. godine. To je otkrio i trener "kraljeva" Zinedin Zidan nakon poraza od Bajerna u prijateljskom meču (3:1) u nedelju uveče, u kom Geret nije igrao. On je tada istakao da reprezentativca Velsa očekuje veliki transfer.

JOVIĆ DEBITOVAO ZA REAL! Bajern rastužio Srbina, Zidan najurio Bejla!

- Bejl nije igrao protiv Bajerna jer je vrlo blizu odlaska. Klub pregovora oko njegovog transfera. Nadamo se da će se to brzo dogoditi, jer je to najbolja opcija za sve. Nemam ništa lično protiv njega, jednostavno nekad moraju da se donesu odluke koje su dobre za klub - objasnio je Zidan.

Ova izjava je veoma iznervirala Bejlovog agenta Džonatana Barneta, koji je poručio Zidanu da bi trebalo više da poštuje njegovog klijentu.

- Nije korektno da Zidan na takav način priča o nekom ko je toliko mnogo uradio za Real. I moram da kažem da, čak i ako Geret napusti Real, to će biti zato što je dobio bolju ponudu, a ne zato što ga Zidan tera - objasnio je Barnet.

Plaćen 100 miliona

Bejl je šest godina član "kraljevskog kluba" i za to vreme je četiri puta osvojio Ligu šampiona i jednom je bio prvak Španije. On je u Madrid došao iz Totenhema za 100 miliona evra, a nastupao je još i za Sautempton. Takođe, od 2006. godine standardni je reprezentativac Velsa. Kao kapiten predvodio je svoj nacionalni tim do najvećeg uspeha u istoriji, plasmana u polufinale Evropskog prvenstva 2016. godine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija