• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

08:06

(VIDEO) KOŠMAR LUKE JOVIĆA SE NASTAVLJA! Srbin se povredio, sa KLUPE GLEDAO BRUKU! Atletiko spakovao 7 KOMADA REALU, samo Kosta 4!

Fudbal

(VIDEO) KOŠMAR LUKE JOVIĆA SE NASTAVLJA! Srbin se povredio, sa KLUPE GLEDAO BRUKU! Atletiko spakovao 7 KOMADA REALU, samo Kosta 4!

Podeli vest

Luki Joviću nikako da krene u dresu Real Madrida. Još jedna košmarna utakmica za srpskog napadača koji je počeo meč protiv Atletiko Madrida, a onda sa klupe zbog povrede nastavio da gleda kako "jorgandžije" gaze Real koji je deklasiran sa 7:3


Fudbaleri Diega Simeonea poigravali su se sa igračima Zinedina Zidana. Bilo je tužno gledati kako gaze renovirani tim Reala, osnažen pojačanjima od oko 300 miliona evra. Ali, ni to nije pomoglo "los blankosima", koji ne pamte ovakvu bruku.

Atletiko je poveo već u prvom minutu golom Diega Koste. Najskuplje pojačanje u istoriji kluba, Žoao Feliks, duplirao je  prednost u osmom minutu na asistenciju Saula, a do poluvremena Korea i Kosta dva puta su pogađali mrežu nemoćnog Kortoe, pa je na poluvremenu na semaforu pisalo 5:0 za Atletiko. 

Foto: USA Today

 

Jović je teren morao da napusti posle pola sata igre. U borbi za loptu uleteo je u golmana Jana Oblaka i ostao da leži u bolovima, po svoj prilici  povređen je skočni zglob.

Zidan je na startu drugog poluvremena uveo Navasa,Karvahala i Vaskeza, ali već u 51. Kosta je četvrtim pogotkom nastavio da ponižava gradskog rivala. 

(VIDEO) POGODIO I JOVIĆ! Srbin dao gol pred meč sa Atletikom!

(VIDEO) KAKAV KOŠMAR LUKE JOVIĆA! Počeo utakmicu, ali izašao posle 16 MINUTA!

Foto: USA Today

 


Na 1:6 je smanjio Naćo osam minuta kasnije, međutim brzo je uzvratio Vitolo i postigao sedmi pogodak. Do kraja su "kraljevi" uspeli malo da ublaže poraz i to preko Benzeme iz penala i Hernandeza. Ali, bruku nisu uspeli da izbegnu.

Foto: USA Today

 

Inače, Kosta je i ovaj meč odigrao u svom maniru. Osim četiri pogotka zbog međusobnog naguravanja i fizičkog sukoba u 65. minuti isklučeni su on i Karvahal.

Foto: USA Today

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikola

pre 4 godine

Gledao bruku s klupe? Pa on dok je igrao Real je gubio 4:0. Ima li vece bruke?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17