• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

08:59

LEUKEMIJA JE ZVER, ALI MIHA JE JAČI! Fudbaler Lacija POBEDIO RAK i poslao poruku Siniši!

Fudbal

LEUKEMIJA JE ZVER, ALI MIHA JE JAČI! Fudbaler Lacija POBEDIO RAK i poslao poruku Siniši!

Podeli vest

Fudbaler Lacija i bivši reprezentativac Italije, Frančesko Ačerbi, imao je kancer testisa, pa je napisao poruku za srpskog trenera Sinišu Mihajlovića, koji boluje od akutne leukemije

Strateg Bolonje je nedavno završio sa prvom serijom hemoterapije i ovih dana odmara kod kuće, odakle pokušava da isprati šta rade njegovi igrači na pripremama u Kelnu.

Ačerbi je poslao poruku Mihajloviću, kako bi mu pružio podršku, ali i podelio i lično iskustvo u borbi protiv raka. Ačerbi je imao kancer testisa. Srećom, uspeo je da izađe na kraj sa teškom bolešću, nastavio je karijeru i sada 31-godišnji štoper igra za Lacio.

DOBRE VESTI IZ BOLONJE! Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije!

BUDIMO LJUDI! Mihinu ćerku su napali što izlazi dok joj je otac bolestan, njen odgovor je ODUVAO SVE!

- Napisao sam poruku za Mihajlovića i poželeo sam mu puno sreće. Ne sme da odustaje, mora da ima snage i hrabrosti da prođe kroz ovu tešku fazu. Siguran sam da je Mihajlović neko ko je dovoljno jak. Rekao sam mu šta mislim o toj bolesti koju ima i objasnio mu da mora da živi u miru, da uvek bude pozitivan i da se ponaša kao da nema leukemiju. Iako smo svi svesni da je to jedna jako ružna zver - kazao je Ačerbi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija