• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2019

22:56

BEZOBRAZLUK! PRETNJE SAVEZA LAŽNE DRŽAVE: Nema više igranja utakmica u organizaciji FSS!

Fudbal

BEZOBRAZLUK! PRETNJE SAVEZA LAŽNE DRŽAVE: Nema više igranja utakmica u organizaciji FSS!

Podeli vest

Fudbalski savez takozvanog Kosova (FSK) neće dozvoliti da se na Kosovu igraju utakmice u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije (FSS), rekao je predsednik FSK Agim Ademi posle najava da će se fudbalski klub Trepča iz Kosovske Mitrovici takmičiti u Srpskoj ligi grupa Zapad

Ademi je istakao da će Fudbalski savez Kosova učiniti sve da spreči da se na Kosovu održavaju mečevi "susedne zemlje".

Kao savez, mi smo otvoreni za sve srpske klubove sa Kosova. Ako dođe to toga, Trepča neće moći ovde da igra Srpsku ligu. To nećemo dozvoliti - rekao je Ademi za RTK2.

On je dodao da su preduzeti svi neophodni koraci, što znači da je obaveštena policija, kao i UEFA. Ademi kaže da je siguran da UEFA neće dozvoliti održavanje utakmica Srpske lige na Kosovu.

- Razgovarao sam predstavnicima srpskog fudbala u Uefi i naravno da će biti izbora.
 

PA VI SAD NAMEŠTAJTE! FSS usvojio novi pravilnik, KLUBOVIMA PRETI I IZBACIVANJE IZ LIGE!

USKORO I ZVANIČNO! Evo ko menja Darka Kovačevića na mestu sportskog direktora!

Govoreći o sloganima koji su se čuli u Bratislavi tokom meča Lige Evrope između Slovana i Feronikelija iz Glogovca, Ademi kaže da je došlo do mešanja sporta i politike, što nije dobro.

- Gostoprimstvo domaćina je bilo dobro, ali sa tribina su se čule uvrede i slogani, a stadion nije mesto za takve stvari. Ubeđen sam da će UEFA reagovati jer je klub iz Bratislave i pre meča bio upozoren na te stvari - zaključio je Ademi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija