• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

29.07.2019

12:10

MATIĆ ZA KAPITENA JUNAJTEDA! Legenda Mančestera nahvalila Srbina!

Fudbal

MATIĆ ZA KAPITENA JUNAJTEDA! Legenda Mančestera nahvalila Srbina!

Podeli vest

Srpski vezista Nemanja Matić ima sve neophodne kvalitete da postane novi kapiten Mančester Junajteda, smatra legendarni fudbaler engleskog velikana Brajan Robson.

Robson, član kluba sa Old Traforda u periodu od 1981. do 1994. godine, veruje da bi Matić trebalo da bude lider "crvenih đavola" posle odlaska Antonija Valensije.

MNOGO JE PATIO! Matić rešio da potpuno otvori dušu Englezima!

- Važno je da kapiten traži mnogo od saigrača i trudi se da im bude pravi primer. To je iskorak ispred prosečnosti. Kada pogledam tim Junajteda na treningu, vidim samo da Matić i Kris Smoling imaju u sebi to - rekao je Robson za "Skaj Sport".


Matić, koji je nosio traku na turneji u Australiji na utakmici protiv Intera, priznaje da mu prijaju reči Robsona.

- Uvek je lepo kada čuješ da čovek kao što je Robson govori dobre stvari o tebi. Znači mi puno. Jedan sam od najiskusnijih u ekipi i pokušaću da je vodim na najbolji način. Kapitenska traka? Menadžer odlučuje, šta god da bude biću srećan, naravno - rekao je Matić, uz napomenu da je traka bitna, ali da je još važnije da Junajted igra dobar fudbal.

Uz Matića kandidati za lidera Mančester Junajteda su još Ešli Jang, David De Hea i Pol Pogba, ali je menadžer Ole Gunar Solskjer najavio da će ona biti na ruci iskusnijeg igrača.

Solskjer odluku mora da brzo donese jer je već za dve nedelje start Premijer lige protiv Čelsija, odakle je baš Matić došao u Mančester pre dve godine.

Ukoliko Matić dobije ulogu kapitena postaće drugi Srbin kome je to pošlo za rukom, nakon Nemanje Vidića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija