• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2019

23:15

PRAVE MESTO ZA IKARDIJA! Ken ide u Everton!

Fudbal

PRAVE MESTO ZA IKARDIJA! Ken ide u Everton!

Podeli vest

Talentovani napadač Juventusa Mojs Ken preći će u Everton za 40 miliona evra, prenose britanski i italijanski mediji

Everton je pristao na traženu cifru, s tim da je torinski velikan zadržao opciju da jednog dana može da vrati 19-godišnjeg fudbalera.

Ken je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe sa sedam golova na 17 utakmica, kao i još dva na tri meča za reprezentaciju Italije.

Juventus odlaskom Kena, a veruje se i još jednog iz tandema Gonzalo Iguain - Mario Mandžukić, pravi put ka transferu Maura Ikardija iz Intera.

Ikardi želi da pređe u redove velikog rivala, ali prvak Italije je do sada odugovlačio jer mu je napad popunjen, što će pokušati da iskoriste Napoli i Roma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija