• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2019

23:30

(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Odita igra 13. sezonu u Superligi Srbije!

Fudbal

(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Odita igra 13. sezonu u Superligi Srbije!

Podeli vest

Posle odlaska dugogodišnjeg kapitena Partizana Saše Ilića u fudbalsku penziju čini je da je bivši napadač crno-belih Obiora Odita preuzeo palicu kao najdugovečniji igrač na terenima širom Srbije

Nigerijski napadač već četvrtu sezonu nosi dres lučanske Mladosti, a računajući prethodne gde je branio boje Voždovca i Javora ovo mu je 13. po redu kako šparta po srpskim terenima.

Afirmaciju je stekao igrajući za ivanjički Javor od 2003. do 2005. godine što mu je omogućilo transfer u Partizan gde je već na debiju protiv Dnjepra postigao dva gola.

Osim u Srbiji nastupao je i u UEA, Belgiji, Kini i Kazahstanu.

Sa Partizanom je postao prvak države u sezoni 2004/2005, dok je u dresu Mladosti pretprošle sezone igrao finale Kupa gde je poražen od bivšeg kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija