• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2019

12:33

RONALDOV KOŠMAR SE NASTAVLJA! Optužbe za SILOVANJE nisu odbačene!

Fudbal

RONALDOV KOŠMAR SE NASTAVLJA! Optužbe za SILOVANJE nisu odbačene!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo ipak ne može da bude miran. Portugalcu će se kako prenose mediji ipak suditi za navodno silovanje u Sjedinjenim Američkim Državama

Prijavila ga je  Ketrin Majorga da ju je silovao 2009. godine. Bilo je spekulacija da su optužbe odbačene, ali po svemu sudeći nije tako. Portugalac i njegov tim advokata su dali ponudu da se suđenje odvija u potpunoj tajnosti.

Advokat Ketrin Majorge, devojke koju je Portugalac navodno silovao pre više od deset godina, Larisa Drohobzajer je rekla da je zadovoljna sa presudom američkog sudije Dženifer Dorsi ovog petka.

Piter Kristijanse, advokat koji zastupa Portugalca, odbio je da komentariše ovu presudu. Prošlog meseca je jedan od sudija izjavio da ce sasvim sigurno Ronaldo biti optužen za kriminalne radnje, dok su advokati Ronalda tvrdili da je to bio seks na koji je Ketrin pristala.

RONALDO JE POTPUNO SIGURAN! Kristijano: Vratiću se u Madrid!

(VIDEO) FRKA ZBOG RONALDA! Navijači platili 300 dolara da gledaju Kristijana, on meč presedeo na klupi!

Ketrin je tada sklopila nagodbu s Portugalcem da on isplati sumu od 375.000 dolara, uz dogovor da se slučaj više ne pominje. Sada advokati Amerikanke traže da se to poništi, uz obrazloženje da je ona bila prisiljena na tu nagodbu.

Ono što još uvek nije poznato jeste činjenica da je delovi razgovora postoje zapisani, pa i snimljeni:

- Dokumenti i citati ostaju zapečaćeni - saopštila je sudija Dženifer Dorsi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija