• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2019

21:55

(FOTO) VOŠA NASTAVLJA DA GAZI! "Lale" petardom oduvale Rad, Nišlije preokretom pobedile Javor

Fudbal

(FOTO) VOŠA NASTAVLJA DA GAZI! "Lale" petardom oduvale Rad, Nišlije preokretom pobedile Javor

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine demonstrirali su silu nad nemoćnim Radom i maestralnom partijom slavili sa 5:0 na stadionu "Karađorđe" u meču 3. kola Linglong Superlige Srbije

Gosti iz Beograda su odolevali skoro polovinu prvog poluvremena, a onda je u razmaku od dva minuta tim Nenada Lalatovića stigao do velikih 2:0.

Iskusni Bojan Matić je načeo "građevinare" golom u 22. minutu, a samo 60 sekundi kasnije maldi Ognjen Đuričin je uvećao prednost.

Do kraja poluvremena na semaforu je stajalo 3:0 u korist domaćeg tima kada je Nigerijac Eze u 45. minutu postigao gol.

U nastavku je Lalatović dao šansu rezervistima, a priliku je iskoristio 19-godišnji Mihajlo Nešković u 75. minutu na asistenciju Petra Bojića, samo šest minuta kasnije isti igrač je postavio konačnih 5:0.

Foto: Starsportphoto

 

Istovremeno su na niškom "Čairu" snage odmerili Radnički i Javor. Nenad Sević je doveo goste u vođstvo u 17. minutu, ali je napadač gostiju Stefan Mihajlović sa dva gola sa penala u 27. i prvom minutu nadokande postavio konačinih 2:1.

Foto: Starsportphoto

 

SUPERLIGA

3. kolo

Petak

Mladosti - Proleter 1:1 (0:1)
(Pavlović 51 - Čolović 30 p)
Subota
Inđija - Napredak 1:0 (0:0)
(Tomić 53)
Radnički N. - Javor 2:1 (2:1)
(Mihajlović u 27. i 45+1 - Sević 17)
Vojvodina - Rad 5:0 (3:0)
(Matić 22, Đuričin 23, Eze 45, Nešković 75, 81)
Nedelja
Čukarički - Radnik 20.00
Partizan - Mačva 20.00
Spartak - TSC 20.00
Odloženo
Voždovac - Crvena zvezda

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija