• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2019

20:47

MUŽ JE TRAŽIO DA GLEDA MOJ SEKS SA NJEGOVOM ŽENOM! Šokantna ispovest bivšeg francuskog reprezentativca

Fudbal

MUŽ JE TRAŽIO DA GLEDA MOJ SEKS SA NJEGOVOM ŽENOM! Šokantna ispovest bivšeg francuskog reprezentativca

Podeli vest

Nije tajna da se žene "lepe" za fudbalere, ali bivši francuski reprezentativac Emanuel Peti otkrio je neverovatno iskustvo koje je imao sa pripadnicama lepšeg pola dok je uživao najveću popularnost u karijeri

Prekretnica u životu nekadašnjeg veziste Čelsija, Arsenala i Barselone je osvajanje Svetskog prvenstva 1998. godine na Mundijalu u Francuskoj. Od tada mu je planetarna popularnost donela i neobična iskustva sa ženama.

Tražio da gleda seks

Želeo je da imam seks sa njegovom ženom dok on gleda. Samo sam se zahvalio na ponudi i odbio ga

Najekstreminije se odnosi na to da ga je jednom prilikom presreo bračni par, a muž je izašao za neverovatnom ponudom.

- Uvek sam imao ''problema'' sa ženama, čak i pre Svetskog prvenstva, ali sve se pogoršalo nakon 1998.godine. Međutim, ne žalim se - poverio je fudbaler koji je završio karijeru pre 15 godina.

A onda je usledilo šokantno priznanje o ponudi koju je dobio.

- Jedne noći bio sam ispred restorana i čekao taksi, kad mi je iznenada prišao par, a muškarac je dao nepristojan predlog. Želeo je da imam seks sa njegovom ženom dok on gleda. Samo sam se zahvalio na ponudi i odbio ga - rekao je Peti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija