• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2019

11:29

(VIDEO) SMRT KOJA JE POTRESLA NAVIJAČKU SCENU! Ubijen glavni ultras navijača Lacija, DOBIO METAK U GLAVU!

Fudbal

(VIDEO) SMRT KOJA JE POTRESLA NAVIJAČKU SCENU! Ubijen glavni ultras navijača Lacija, DOBIO METAK U GLAVU!

Podeli vest

Fabricio Pisčiteli, glavni ultras navijača Lacija i grupe Iridučibili ubijen je u Rimu u 53. godini

Njega je za sada nepoznati napadač upucao izbliza. Ubica mu je pešaka prišao sa leđa i onda pobegao dok se oglasio alarm.

Pisčiteli, poznat kao Dijabolik je pogođen iznad uha, a još uvek nije poznato da li je počinilac imao saučesnika. U trenutku kada je ubijen bio je u šortsu i majici a zločin se desio u ulici Lemonija, blizu parka Akvadukta. Pretpostavlja se da je napadač imao masku na licu, a jasno je da je tačno znao šta radi jer je delao vrlo precizno.

Oružje kojim je likvidiran jedan od najznačajnijih ljudi navijačkog sveta nebesko-plavih nije pronađeno, a krivični postupak je pokrenut protiv nepoznatih osoba.

Ubistvo se dovodi i u vezu sa organizovanim kriminalom i za sada je poznato samo da je Pisčiteli ubijen kalibrom 7.65 milimetara, prenose italijanski mediji. Pisčiteli je za života hapšen više puta zbog različitih oblika kriminala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija