• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.08.2019

15:06

ČOVEK OD ČELIKA! Posle srčanog udara, Kasiljas registrovan za Porto!

Fudbal

ČOVEK OD ČELIKA! Posle srčanog udara, Kasiljas registrovan za Porto!

Podeli vest

Legendarni španski golman Iker Kasiljas uvršten je u tim Porta za novu sezonu posle srčanog udara početkom maja

Bivši čuvar mreže Real Madrida uspeo je da se oporavi i vrati klupskim obavezama, iako se spekulisalo da će da završi karijeru i u Portu preuzme neku od funkcija.

Kasiljas je registrovan za portugalsku Primeiru, nakon što je propustio gostovanje Krasnodaru u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Iskusnom 38-godišnjem golmanu pre samo tri meseca pozlilo je na treningu Porta, kasnije je operisan, ali još ima želju da brani.

(VIDEO) SLOBODNJAK SA 30 METARA? NIKAKAV PROBLEM ZA KOLAROVA! Srbinova strela protiv Bilbaa nedovoljna ni za nerešen rezultat!


Kasiljas je pre dolaska u Porto 2015. godine više od 700 puta nastupio za Real, osvojio je tri Lige šampiona i pet titula španske Primere.

Sa reprezentacijom Španije, za koju je branio čak 167 puta, osvojio je dve trofeja šampiona Evrope i jednom sveta.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija