• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.08.2019

15:01

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Benitez progovorio o tome kako su ga izradili čelnici Njukasla

Fudbal

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Benitez progovorio o tome kako su ga izradili čelnici Njukasla

Podeli vest

Bivši menadžer Njukasla Rafael Benitezz rekao je da je napustio taj fudbalski klub pošto je izgubio poverenje u upravu, posle "tri godine neispunjenih obećanja"

Benitezu je 30. juna istekao ugovor sa Njukaslom i napustio je klub pošto nije uspeo da se dogovori sa upravom o nastavku saradnje. On je posle toga preuzeo kineski Dalijen Jifang.

Direktor Njukasla Li Čarnli je za vikend rekao da je Benitez napustio klub zbog novca, a španski trener odgovorio je: "Da je to slučaj, otišao bih mnogo ranije".

- Uprava Njukasla imala je godinu dana da reši moj ugovor, ali kada smo se sastali na kraju sezone, nisu mi dali ponudu koju sam mogao da prihvatim. Rekli su mi da ne žele da ulože u akademiju ili terene za treniranje, a ako žele, mogu da objasnim zbog čega je (vlasnik) Majk Ešli to odbio. Njihova ideja projekta je dovođenje igrača mlađih od 24 godine, a po mom mišljenju, raspoloživi budžet nije bio dovoljan da se takmičimo za mesto medju prvih 10 - naveo je Benitez u kolumni za Atletik, preneo je Skaj. 

On je rekao da je posle tog sastanka znao da mu klub neće dati ozbiljnu ponudu.

- Kada je ponuda stigla, 19 dana kasnije, radilo se o istoj plati kao i pre tri godine, uz manje kontrole prilikom dovođjenja igrača. Posle tri godine neispunjenih obećanja, nisam im verovao - naveo je španski trener.

Benitesa je na klupi crno-belih zamenio Stiv Brus.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija