• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2019

17:52

BURA U KOPENHAGENU PRED ZVEZDU! Trener poručio: BRIGA ME ŠTA UPRAVA MISLI!

Fudbal

BURA U KOPENHAGENU PRED ZVEZDU! Trener poručio: BRIGA ME ŠTA UPRAVA MISLI!

Podeli vest

Fudbaleri Kopenhagena imaju priliku da na svom terenu potvrde dobar rezultat iz Beograda i plasiraju se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, ali na tom putu stajaće im Crvena zvezda

Trener Kopenhagena baš na dan utakmice pričao je o tome kako uprava prebacuje pritisak na stručni štab i igrače da moraju da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.

(VIDEO/FOTO) VRUĆ DOČEK ZA ZVEZDU U KOPENHAGENU! Hoće li SEKSI čirlidersice otvoriti meč u Danskoj?

- Baš me briga šta misle uprava i vlasnici. Ne dajem ni procenat važnosti tome. Oni znaju da su ovo sport i fudbal. Ali, mogu da obećam da ću ja i ceo stručni štab učiniti sve što može da dođemo do grupne faze takmičenja - poručio je Solbaken.

Ekipa je pretrpela značajne promene tokom leta, što uz povrede svakako opterećuje domaći tim.

- Bilo je dosta promena, tako da nemamo idealan početak. Imamo mnogo novih igrača, ali ono što nas karakteriše jeste da su igači izuzetno disciplinovani. Osećam da smo postigli mnogo za kratko vreme.

Pojačanja je daleko lakše privoleti kada klub ima ozbiljne evropske ambicije

- Borbe u Evropi su možda i najjači argument koji možemo da koristimo da dovedemo igrače. Kada dovodite igrače uvek koristite tri argumenta: utakmice u Evropi, velike mogućnosti ua osvajanje trofeja, a onda mogućnost napredovanja u karijeri - dodao je Norvežanin.

Svako opterećenje bi danski tim moglo da poremeti protiv ozbiljnog protivnika kakav je Crvena zvezda.

- Moramo da igramo slobodno, sa pravom ravnotežom i da se oslonimo na sopstvenu igru. Važno je da ne budemo brzopleti i da gubimo lopte jer je Crvena zvezda jaka u kontranapadima - zaključio je Solbaken


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija