• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.08.2019

12:48

OZBILJNI PREGOVORI! Barselona za Nejmara nudi Kutinja i 80 miliona, PSŽ želi više!

Fudbal

OZBILJNI PREGOVORI! Barselona za Nejmara nudi Kutinja i 80 miliona, PSŽ želi više!

Podeli vest

Katalonski gigant Barselona ponudio je Pari Sen Žermenu 80 miliona evra i brazilskog fudbalera Filipea Kutinja za transfer njegovog sunarodnika Nejmara da Silve, prenosi Mundo Deportivo

Kako se navodi, Parižani za sada misle da takva ponuda nije dovoljna jer ne vrednuju Kutinja na 120 miliona, odnosno cifra ne iznosi traženih 200 miliona.

U ceo posao mogao bi da bude ubačen i hrvatski vezista iz Barselone Ivan Rakitić i sigurno je da je velikan sa Nou Kampa neće olako odustati, posebno jer je PSŽ spreman da se odrekne nezadovoljnog Nejmara.

BOMBA SPREMNA DA SE AKTIVIRA! PSŽ dovodi zvezdu Juventusa, čeka se samo potvrda!


Nejmar je pre samo dve godine napustio Barselonu kada je PSŽ aktivirao otkupnu klauzulu od čak 222 miliona evra, što je rekord u istoriji fudbala.

Interesovanje za Nejmara pokazao je i Real Madrid, ali je Barselona u prednosti jer je kraljevski klub ovog leta već potrošio preko 300 miliona evra za pojačanja, među kojima je i srpski golgeter Luka Jović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija