• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2019

16:10

SALA JE BIO OTROVAN PRE PADA AVIONA! Šokantno otkriće o smrti argentinskog fudbalera!

Fudbal

SALA JE BIO OTROVAN PRE PADA AVIONA! Šokantno otkriće o smrti argentinskog fudbalera!

Podeli vest

Argentinski fudbaler Emilijano Sala koji je preminuo 21. januara nakon pada aviona u kom se nalazio bio je otrovan ugljen monoksidom neposedno pre nesreće pokazali su toksikološki nalazi

Sala je nastradao nakon što se avion survao u kanal Lamanš, njegovo telo je pronađeno nekoliko dana kasnije, a sa njim je preminuo i pilot letelice Dejvid Ibotson, čije telo do danas nije pronađeno.

BOMBA SPREMNA DA SE AKTIVIRA! PSŽ dovodi zvezdu Juventusa, čeka se samo potvrda!

Prema nalazima agencije za Istrage avio-nesreća (AAIB), u Salinoj krvi pronađen je smrtonosan nivo ugljen monoksida.

Pretpostavka zvaničnika je da je i preminuli pilot takođe bio otrovan ovim gasom.

U svetlu novih nalaza, sada se može diskutovati i o teoriji da su se Sala i pilot onesvestili od količine otrovnog gasa i pre nego što je avion pao u vodu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija