• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2019

23:31

DOŠLO VREME ZA RASTANAK! Ozil se za vikend oprašta od Arsenala?

Fudbal

DOŠLO VREME ZA RASTANAK! Ozil se za vikend oprašta od Arsenala?

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera Arsenala u ovoj deceniji Mesut Ozil, prema pisanju engleskih medija, izvesno će za vikend poslednji put nastupati za ovaj londonski klub

Ozil će se posle problema zbog napada u Londonu i nakon što su se on i Kolašinac našli na meti bandi vratiti u sastav Arsenala, ali je verovatno da će meč početi sa klupe za rezervne igrače.

Istovremeno, njegov agent je već u Vašingtonu, pregovori sa Di-Si junajtedom dobro teku i postoji velika mogućnost da se transfer i ozvaniči početkom naredne nedelje što bi značilo da će se Ozil za vikend oprostiti od Arsenala posle šest godina igranja.

Ozil je u Arsenal prešao u septembru 2013. godine iz Reala, a prethodno je igrao za Verder i Šalke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija