• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2019

19:07

(VIDEO) JOVIĆ DEBITOVAO U POBEDI REALA! Madriđani ubedljivi u Vigu, Srbin dobio šansu u finišu meča

Fudbal

(VIDEO) JOVIĆ DEBITOVAO U POBEDI REALA! Madriđani ubedljivi u Vigu, Srbin dobio šansu u finišu meča

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović debitovao je za Real Madrid u pobedi kraljevskog kluba na gostovanju u Vigu protiv ekipe Selte 3:1

Iako smo se potajno nadali da bi trener Reala Zinedin Zidan mogao da pruži šansu Srbinu od starta, on se odlučio da ga ubaci u igru tek u 81. minutu meča kada je sve već bilo rešeno.

Zidan se odlučio da mu trio u napadu čine Karim Benzema, Geret Bejl i Vinisijus Žunior, a iskusni velško-francuski dvojac doneo je vođstvo Realu već u 10. minutu. 

Usledio je nešto duži period igre bez golova koji je protekao i u direktnom crvenom kartonu Luke Modrića početkom drugog poluvremena.

Nemački vezista Toni Kros je u 61. minutu udvostučio vođstvo Reala, a Lukas Vaskez je 10 minuta pre sudijskog zvižduka za kraj meča postigao treći gol za Madriđane.

Asistirao mu je Benzema, koji je minut kasnije ustupio mesto Joviću, a utešan gol za domaću ekipu sa Balaidosa postigao je mladi napadač Iker Losaida u prvom minutu nadoknade vremena.


PRIMERA
1. kolo
Petak

A. Bilbao - Barselona 1:0 (0:0)
(Aduric 89)
Subota
Selta - Real M.  1:3 (0:1)

(Loseida 90+1 - Benzema 10, Kros 61, Vaskez 80)
Valensija - Sosijedad 19.00
Majorka - Eibar 20.00
Leganes - Osasuna 21.00
Viljareal - Granada 21.00
Nedelja
Alaves - Levante 17.00
Espanjol - Sevilja 19.00
Betis - Valjadolid 21.00
Atletiko M. - Hetafe 22.00

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija