• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2019

16:56

(VIDEO) ŠEFILDE, DOBRODOŠAO NAZAD U ELITU! Milivojevićev Palas posrnuo, prva pobeda za povratnika u Premijer ligu!

Fudbal

(VIDEO) ŠEFILDE, DOBRODOŠAO NAZAD U ELITU! Milivojevićev Palas posrnuo, prva pobeda za povratnika u Premijer ligu!

Podeli vest

Fudbaleri Šefild junajteda savladali su ekipu Kristal Palasa sa 1:0 u drugom kolu Premijer lige i tako došli do prve pobede nakon povratka u elitni rang takmičenja

Ekipa našeg Luke Milivojevića nije se proslavila na gostovanju povratniku u Premijer ligu. Nakon 0:0 u prvom kolu protiv Evertona, Palas je ponovo ostao bez celog plena.

(VIDEO) NEVEROVATNA PRIČA IZ ENGLESKE! Sudija prekinuo meč zbog magle, ali golman Čarltona to nije znao!

Prilično dosadan meč, prvi ovog nedeljnog popodneva, završen je minimalnom pobedom domaćina, a heroj Šefilda postao je Džon Lundstram koji je u 47. minutu postigao jedini gol na utakmici i doneo velika tri boda svom timu.

Domaćin je bez sumnje zaslužio pobedu jer je u još nekoliko navrata bio blizu pogotka, dok je Palas imao najbolju priliku nedugo nakon pogotka Lundstrama preko Andesa Tauzenda, ali je golman Šefilda bio spreman.

Luka Milivojević proveo je ceo meč na terenu, ali nije imao priliku da promeni rezultat na ovoj utakmici.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

PREMIJER LIGA - 2. kolo

Subota

Arsenal - Barnli 2:1 (1:1)
/Lakazet 13, Obamejan 64 - Barns 43/
Norič - Njukasl

Aston Vila - Bornmut 1:2 (0:2)
/Luiz 71 - King 2pen, Vilson 12/

Brajton - Vest Hem 1:1 (0:0)
/Trosar 65 - Ćićarito 61/

Everton - Votford 1:0 (1:0)
/Bernard 10/

Sauthempton - Liverpul 1:2 (0:1)
/Ings 83 - Mane 45+1, Firmino 71/

Mančester Siti - Totenhem 2:2 (2:1)
/Sterling 20, Aguero 35 – Lamela 23, Lukas 56/

Nedelja

Šefild Junajted - Kristal Palas 1:0 (0:0)
/Lundstram 47/

Čelsi - Lester 1:1 (1:0)

/Maunt 7 - Ndidi 67/

Ponedeljak

21.00 Vulverhempton - Mančester junajted


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija