• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2019

17:34

(VIDEO) MOŽE TO I BEZ JOVIĆA! Kostić namestio pobedu Ajntrahta u 36. sekundi, Hofenhajm nije imao šta da traži u Frankfurtu!

Fudbal

(VIDEO) MOŽE TO I BEZ JOVIĆA! Kostić namestio pobedu Ajntrahta u 36. sekundi, Hofenhajm nije imao šta da traži u Frankfurtu!

Podeli vest

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su Hofenhajm sa 1:0 u prvom kolu nemačke Bundeslige i tako na odličan način započeli novu sezonu

Polako se u Frankfurtu navikavaju na život bez Luke Jovića. Napadači još uvek miruju, ali kada ne mogu oni mogu defanzivci. Jedini gol na meču postigao je Martin Hingereger na asistenciju našeg Filipa Kostića i to posle samo 36 sekundi igre.

LIGA EVROPE! Gaćinović namestio pobedu Ajntrahta, Suduva šokirala Ivićev Makabi i izbacila ga iz Evrope!

Srbin, ako je suditi po uvodnim mečevima ove sezone, igra najbolju takmičarku godinu u dresu Ajntrahta jer je praktično na svakom dosadašnjem meču imao udela da li golom ili asistencijom.

Pored njega Mijat Gaćinović je bio starter, dok je mladi Dejan Joveljić utakmici presedeo na klupi. Hofenhajm praktično nije stvorio ozbiljniju priliku pa je dobro po njih da je bio samo 1:0.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

BUNDESLIGA - 1. kolo 

Petak

Bajern - Herta 2:2 (1:2)
/Levandovski 24, 60pen - Lukebakio 36, Grujić 38/

Subota

Leverkuzen - Paderborn 3:2 (2:2)
/Bejli 11, Haverc 19, Foland 70 - Mičel 15, Mamba 25/

Dortmund - Augzburg 5:1 (1:1)
/Alkaser 4, 59, Sančo 51, Rojs 58, Brant 82 - Niderlehner 1/

Frajburg - Majnc 3:0 (0:0)
/Heler 82, Šmid 84, Valdšmit 87pen/

Verder - Dizeldorf 1:3 (0:1)
/J. Egeštajn 47 - Henings 36, Karaman 52, Ajhan 64/

Volfzburg - Keln 2:1 (1:0)
/Arnold 16, Veghorst 60 - Terode 90+1/

Menhengladbah - Šalke 0:0

Nedelja

Ajntraht - Hofenhajm 1:0 (1:0)
/Hintereger 1/ 

Union Berlin - RB Lajpcig 0:4 (0:3)
/Halstenberg 16, Zabicer 31, Verner 42, Nkunku 69/


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija