• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

11:16

(VIDEO) VELIKO POJAČANJE! Kutinjo stigao u Bajern, osmeh licu sve govori!

Fudbal

(VIDEO) VELIKO POJAČANJE! Kutinjo stigao u Bajern, osmeh licu sve govori!

Podeli vest

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo zvanično je zadužio dres minhenskog Bajerna u kome će provesti tekuću sezonu kao pozajmljeni igrač Barselone

Bajern je Barseloni platio 8.500.000 evra za jednogodišnju pozajmicu, a narednog leta imaće opciju da kupi Brazilca za sumu od 120.000.000 evra, čime bi postao najplaćeniji igrač u istoriji nemačkog fudbala. 

Sa osmehom na licu i odličnim raspoloženjem Kutinjo je dočekao prvi dan u novom klubu. Kako je rekao, raduje se izazovima i jedva čeka da izađe na teren.

- Ogroman izazov za mene. Nova zemlja, liga, jedan od najvećih klubova Evrope. Spreman sam za sve što me čeka i jako se radujem obavezama - bile su prve Kutinjove reči u Bajenu.

Kutinjo će u Bajernu nositi "desetku" i bez sumnje predstavljati pravo osveženje za sredinu terena Bavaraca koji su ovog leta ostali bez iskusnog dvojca - Franka Riberija i Arjana Robena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija