• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

14:34

VRUĆE JE! Tumbaković razgovarao sa Nastasićem o povratku u reprezentaciju!

Fudbal

VRUĆE JE! Tumbaković razgovarao sa Nastasićem o povratku u reprezentaciju!

Podeli vest

Posle povratka Luke Milivojevića u reprezentaciju Srbije, isti scenario mogao bi da se dogodi i sa defanzivcem Šalkea Matijom Nastasićem, sa kojim je proteklom vikenda u Nemačkoj razgovarao novi selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković

Tumbaković je u društvu sportskog direktora Vladimira Matijaševića i potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenada Bjekovića obavio razgovor sa Nastasićem posle subotnje utakmice između njegovog Šalkea i Borusije iz Menhengladbaha.

Kako je naveo Tumbaković, razgovor sa nekadašnjim omladincem Partizana protekao je u dobrom raspoloženju i sva je prilika da će biti na spisku igrača za septembarski kvalifikacioni ciklus i meč protiv Portugala u Beogradu.

- Ono što je bio prioritet kada sam došao, jeste da porazgovaram sa svim igračima, tako da sada zatvaram priču sa Nemačkom.Ostala je još jedna mala grupa igrača da se pokrije i to ćemo obaviti u narednih nekoliko dana. U Nemačkoj smo gledali prvo utakmicu u Menhengladbahu, gde je gostovao Šalke, a onda razgovarali sa Matijom Nastasićem. Bila je to jedna lepa i otvorena priča, dvosmerna. Jako fin razgovor, barem sam ga ja tako doživeo, a verujem i Matija. Sledeći dan smo gledali Ajntraht - Hofenhajm a zatim se videli sa Filipom ?ostićem, Mijatom Gaćinovićem i Dejanom Joveljićem, koji je član mlade reprezentacije. Interesantna utakmica, Ajntraht je pobedio, tako da je i raspoloženje bilo kao i razgovor. Nravno, i tu je bilo prisutno dvosmerno razumevanje vezano za naš rad i neke zahteve koje sam ja izneo. Utisak je da su iza nas dva veoma uspešna dana i mislim da sve ide nekim svojim pozitivnim tokomkim svojim pozitivnim tokom - rekao je Tumbaković za sajt FSS-a.

U sličnom raspoloženju bio je i Matijašević koji je istakao da su Nastasić, ali i ostali srpski igrači u Nemačkoj pokazali veliki entuzijazam za predstojeće obaveze u državnom timu.

Imali smo i ovog vikenda zadovoljstvo da uživamo u partijama naših reprezentativaca. Posebno nas raduje činjenica da su Nastasić, ?ostić i Gaćinović neprikosnoveni članovi startne postave u svojim klubovima i da se sva trojica nalaze u odličnoj formi uoči bitnih utakmica protiv Portugala i Luksemburga. Matija je komandovao odbranom Šalkea i značajno doprineo da mreža golmana Nubela ostane netaknuta na teškom gostovanju u Menhengladbahu. Gaćinović i ?ostić su po običaju bili među najboljima u timu Ajntrahta, a Filip je asistencijom za pobedonosni gol Hinteregera najavio da će i ove sezone biti jedan od najproduktivnijih igrača u timu iz Frankfurta. Razgovarali smo sa svom trojicom i vidim da su puni entuzijazma i da jedva čekaju nova iskušenja u reprezentativnom dresu. Sada je sve na selektoru, ali mi je drago što su svi igrači na raspolaganju i što vidim kod njih želju da odvedu Srbiju na Evropsko prvenstvo - rekao je Matijašević.

Podsetimo, pre nekoliko dana ekspedicija Srbije je boravila u Londonu i razgovarala sa Lukom Milivojevićem i Aleksandrom Mitrovićem, a tom prilikom je dogovoren povratak kapitena Kristal Palasa u državni tim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17