• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

18:50

(VIDEO) AJNTRAHT NAŠAO ZAMENU ZA JOVIĆA! U Frankfurtu će biti BAŠ DOSTA golova ove sezone!

Fudbal

(VIDEO) AJNTRAHT NAŠAO ZAMENU ZA JOVIĆA! U Frankfurtu će biti BAŠ DOSTA golova ove sezone!

Podeli vest

Fudbalski klub Ajntraht iz Frankfurta pronašao je veliko pojačanje u ofanzivnoj liniji tima, a radi se o doskorašnjem napadaču Sportinga iz Lisabona. Novi igrač nemačkog tima biće Bas Dost

U saopštenju stoji da su ostale još samo sitnice da se saradnja sa 30-godišnjim napadačem i Ajntrahta ozvaniči. On će pojačati konkurencju u napadu, ali će i otežati mladom srpskom internaconalcu Dejanu Joveljiću borbu za minute.

(VIDEO) MOŽE TO I BEZ JOVIĆA! Kostić namestio pobedu Ajntrahta u 36. sekundi, Hofenhajm nije imao šta da traži u Frankfurtu!

Pored nekadašnjeg napadača Crvene zvezde u konkurenciji za startnih 11 su još i Gonkalo Pasijensija i Ante Rebić.

Posle odličnih partija u dresu Volfzburg u periodu od 2012-2016, kada je na 86 utakmica postigoa 36 gola, usledo je transfer u Sporting vredan 11.85 miliona evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija