• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2019

20:09

SARI NE MOŽE NA SVOJ NAPOLI! Trener Juventusa zbog upale pluća preskače uvodna kola u Seriji A!

Fudbal

SARI NE MOŽE NA SVOJ NAPOLI! Trener Juventusa zbog upale pluća preskače uvodna kola u Seriji A!

Podeli vest

Novi trener Juventusa Maursio Sari zbog upale pluća neće biti u stanju da vodi Juventus na mečevima protiv Parme i Napolija na startu nove sezone u italijanskoj Seriji A!

Juventus je dva dana pre starta novog šampionata, u kome brani trofej, potvrdio da iskusni strateg neće biti na klupi ekipe ove subote kada će njegov tim gostovati Parmi, ali takođe neće biti sposoban da vodi ni utakmicu sa Napolijem u Torinu.

Posebno bi bilo interesantno gledati protiv Napolija koji je vodio pre prelaska u Čelsi prethodnog leta, pre svega zbog reakcije gostujućih navijača koji su ga prethodnih godina identifikovali sa klubom.

Prema informacijama koje je klub dao, ne učestvuje u treninzima ali propisuje saradnicima kako da rade, kao i da ne želi da bude isključen iz rada pa vreme provodi u izolaciji u sobi za video analize pregledajući snimke rivala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija