• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.08.2019

11:09

SUPERLIGA! Vikend bez večitih, Vojvodina gostuje Proleteru!

Fudbal

SUPERLIGA! Vikend bez večitih, Vojvodina gostuje Proleteru!

Podeli vest

Utakmicama šestog kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Vojvodina gostuje Proleteru, a TSC na svom terenu dočekuje Inđiju

Ovog vikenda na programu je šest mečeva pošto su dueli Crvena zvezda - Čukarički, odnosno Radnik - Partizan odloženi zbog obaveza crveno i crno-belih u evropskim kvalifikacijama.

U subotu od 20.00 igraće se četiri utakmice. 

Trenutno prvoplasirana Vojvodina gostovaće Proleteru. Ekipa Nenada Lalatovića je na početku nove sezone vezala četiri pobede i remi i trenutno na svom kontu ima 13 bodova. Na drugoj strani, Proleter je još bez pobede i sa samo dva osvojena boda zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

U istom terminu, u subotu od 20.00, sastaće se i Javor - Napredak, Rad - Mačva i Voždovac - Mladost.

 

 


Fudbaleri Radničkog u nedelju od 18.30 na svom Čairu dočekuju subotički Spartak predvođeni novim trenerom Miloradom Kosanovićem.

Vicešampion Srbije nakon pet odigranih utakmica ima deset bodova i trenutno je peti, dok je Spartak na osmom mestu sa četiri boda manje. 

Šesto kolo domaćeg šampionata će u nedelju od 20.00 zatvoriti fudbaleri TSC-a i Inđije.

Drugoplasirani TSC je, kao i Vojvodina, novu sezonu počeo sa četiti pobede i jednim remijem i pokušaće da dobru seriju nastavi i u ovom kolu. Indija, na drugoj strani, ima sedam bodova i sedma je na superligaškoj tabeli.

 

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija