• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2019

21:52

JOVIĆ SIGURNO VREDI 60.000.000! Bivši fudbaler Ajntrahta nema dilemu, Srbin će biti veliko pojačanje za Real!

Fudbal

JOVIĆ SIGURNO VREDI 60.000.000! Bivši fudbaler Ajntrahta nema dilemu, Srbin će biti veliko pojačanje za Real!

Podeli vest

Mnogi su smatrali da je 60.000.000 evra za našeg reprezentativca mnogo novca. Ipak, tako ne misli nekadašnji fudbaler Ajntrahta Omar Maskarel

Sadašnji fudbaler Šalkea nema uopšte dilemu da će Jović sigurno ostati u Kraljevskom klubu i pokazati mnogo toga velikog.

FORMULA ZA USPEH U REALU! Veliki Mijat ima zlata vredan savet za Jovića!

- Siguran sam da će Luka mnogo toga naučiti od Karima Benzeme. On je mlad i Real mora da bude strpljiv s njim. Samo što je došao u novu zemlju i mora da se navikne na novu kulturu i jezik - kaže Maskarel.

Španska javnost posebno je uzela za zub Jovića posle nekoliko slabih izdanja u Madridu tokom priprema, pa kod Zinedina Zidana dobija priliku na kašičicu. Osim toga, imao je i povredu skočnog zgloba koja mu nimalo nije pomogla.

- Malo ko može da iznese pritisak igranja za Real. Želim mu mnogo uspeha. Ima kvalitet da uspe u Realu, retko koji napadač ima takve šuterske sposobnosti za njegove godine. Siguran sam da vredi 60.000.000 evra - dodao je fudbaler.

Maskarel je jedan od onih koji su mogli da gledaju cvetanje srpskog napadača i njegovo lansiranje u zvezde.

- Kada si mlad igrača retko dobijaš šansu. Imali smo priliku da treniramo zajedno. Mogao je da nauči mnogo od starijih kolega - zaključuje Maskarel.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija