• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2019

11:28

POBUNA U SVLAČIONICI JUNAJTEDA! Igrači udarili na Pogbu!

Fudbal

POBUNA U SVLAČIONICI JUNAJTEDA! Igrači udarili na Pogbu!

Podeli vest

Gde je Pol Pogba, tu su problemi. Njegov talenat nikada nije bio sporan, ali i činjenica da ume da napravi veliki raskol u ekipi

Hteo je u Real, ostao je u Mančester junajtedu i uspeo je baš da naljuti saigrače. Penal protiv Vulvsa koji je promašio dodatno je otežao situaciju.

Timski dogovor je bio da šutira Rašford, Pogba mu je oteo loptu i promašio. Igrači sada traže da Francuz više ne izvodi penale, već da drugi izvođač bude Marsijal.

 

 

- To je stvar igrača, njihov dogovor, siguran sam da niste videli poslednji Pogbin gol sa penala za naš tim - rekao je menadžer Ole Gunar Solskjer.

Ipak, Pogba je do sada promašio četiri penala (od 11) od kada se vratio u Mančester i velike su šanse da igrači isteraju svoje.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija