• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2019

22:40

(VIDEO) LUDNICA U FIRENCI! Napoli pobedio Fiorentinu uz "7+", pogodio i Milenković!

Fudbal

(VIDEO) LUDNICA U FIRENCI! Napoli pobedio Fiorentinu uz "7+", pogodio i Milenković!

Podeli vest

Fudbaleri Napolija savladli su Fiorentinu sa 4:3 u prvom kolu Serije A. Naš reprezentativac Nikola Milenković postigao je gol u porazu svog tima

Srpski reprezentativac uspeo je da na samom startu drugog poluvremena zatrese mrežu Napolija i donese izjednačenje svom timu u jako uzbudljivom meču protiv Napolija prepunom sjajnih golova.

(VIDEO) JUVE KRENUO PO NOVU TITULU! Pitanje od milion dolara - da li je šampion imao jaču prvu postavu ili klupu protiv Parme?

Tokom prvog poluvremena ekipa iz Firence vodila je golom Erika Pulgara iz penala u trećem minutu, ali je gost odmah uzvratio preko Drisan Mertensa za svega pet minuta, prvo je Belgijanac pogodio u 38. minutu da bi Lorenco Insinje doneo preokret u 43. iz jedanaesterca.

Ipak, kratko je trajala radost Fiorentine jer je Hose Kaljehon uzvratio samo četiri minuta nakon gola našeg štopera.

Slična situacija desila se i u 65. odnsono 67. minutu kada je za novo izjednačenje na debiju pogodio Kevin Prins Boateng, ali je sjajni Insinje posle samo 120 sekundi postavio konačan rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija