• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2019

12:10

NAS NE ZANIMA DA BUDEMO PRVACI! Lalatović dao zanimljivu izjavu pred meč sa Crvenom zvezdom!

Fudbal

NAS NE ZANIMA DA BUDEMO PRVACI! Lalatović dao zanimljivu izjavu pred meč sa Crvenom zvezdom!

Podeli vest

Trener novosadske Vojvodine Nenad Lalatović dao je vrlo interesantnu izjavu nakon pobede njegovog tima nad Proleterom sa 1:0, a uoči derbija protiv Crvene zvezde

Novosađani, doduše, imaju dva meča više, ali to ne umanjuje njihove sjajne igre ove sezone pod vođstvom Nenada Lalatovića.

OZBILJNA ZARADA OD JANG BOJSA! Zvezda napunila kasu, rasprodata cela "Marakana" za meč sezone!

- Drago mi je što smo pobedili pred derbi protiv Crvene zvezde, iako opet ponavljam da mi ne težimo tome da postanemo prvaci, jer nas to ne zanima. Naša obaveza je da navijače obradujemo time što ćemo, posle nekoliko godina, Vojvodinu odvesti u Evropu, jer Vojvodina kao klub, ovi navijači i ovaj grad apsolutno zaslužuju da imaju predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope - rekao je Lalatović, a prenosi zvaničan sajt.

Veliki udarac za Vošu protiv Zvezde biće neigranje prvog napadača Bojana Matića koji je dobio suspenziju zbog žutog kartona.

Zbog žutog kartona koji je dobio večeras, Matić neće moći da igra protiv Crvene zvezde, a isto to je pretilo i Devetku. Matić je dobio žuti karton za to što je pao preko igrača koji mu se postavio ispred njega i to apsolutno nije bilo za žuti, ali znao sam da tako nešto može da se desi. Sa Devetkom nisam hteo ni da rizikujem, da se ne bi desilo da u narednoj važnoj utakmici za nas budemo sa oslabljenom zadnjom linijom, jer pretpostavio sam da će neko od tih igrača dobiti žuti karton - jasan je trener Vojvodine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 4 godine

Klosar je vec najavio da ce odmah ..skinuti gace. jer su prava filijala crvene miljenicu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija