• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2019

22:42

(VIDEO) PALI SE KONTEOVA MAŠINERIJA! Inter najavio napad na titulu, prvenac Lukakua!

Fudbal

(VIDEO) PALI SE KONTEOVA MAŠINERIJA! Inter najavio napad na titulu, prvenac Lukakua!

Podeli vest

Fudbaleri Intera savladali su povratnika u elitno društvo, ekipu Lećea sa 4:0 u prvom kolu Serija A i tako ulepšali debi Antonija Kontea na novom poslu


Igrao se 21. minut kada je Marselo Brozović pronašao sebi prostor i sjajnim udarcem sa nekih dvadesetak metara savladao nemoćnog Gabrijela.Samo tri minuta kasnije u strelce se upisao i Stefano Sensi koji je odličnom solo-akcijom razbio odbranu Lećea i pogodio golmanovu desnu stranu.

PLAKAO JE OD BESA U MALENOJ SOBI! Otkriveno kako je Miha otišao na utakmicu, šta je rekao doktorima, i kako su igračima krenule suze!

U strelce se upisao i novajlija Romelu Lukaku, žestoko kritikovan zbog viška kilograma uspeo je da ućutka kritičare u 60. minutu nakon što je naleteo na odbijenu loptu i zatresao mrežu gostiju.
Farijas je u nastavku igre zasluženo dobio direktan crveni karton nakon starta nad Barelom, a tačku na i stavio je Antonio Kandreva.

Italijan je u 84. minutu sa više od 30 metara postigao fantastičan pogodak i ostavio u čudu sve na stadionu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija