• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2019

18:05

HOĆU OPET U MANČESTER! Legendarni golgeter veruje da još uvek može da trese mreže na ostrvu!

Fudbal

HOĆU OPET U MANČESTER! Legendarni golgeter veruje da još uvek može da trese mreže na ostrvu!

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović u Los Anđeles Galaksiju proživljava svoju drugu mladost, bez obzira što ima 37 godina Šveđanin još uvek trese mreže i dokazuje da je jedan od najboljih golgetera svih vremena

Mnogi fudbaleri u MLS ligu odlaze na zalasku karijere, legendarni Ibra se približava petoj deceniji života i reklo bi se da je to njegov slučaj, međutim, on se ne predaje, sledeći cilj mu je Premijer liga.

Foto: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Zlatan je jasno izrazio želju da ponovo igra među ostrvskom elitom, a čak i rekao koji bi dres voleo da obuče.

- Pokazao sam da bez ikakvih problema mogu da igram u Premijer ligi, tako da ako sam i dalje potreban Mančester junajtedu, ja sam tu - rekao je čuveni napadač

Foto: AP/Nick Pots

Ibrahimović je proveo dve godine u dresu "crvenih đavola", a sada sa odlaskom Romela Lukakua, Junajtedov napad je poprilično oslabljen, a upravo tu Ibra vidi sebe.

On je tokom 20 godina svoje karijere dokazao da su čuda moguća, tako da fanovi Mančester imaju prostora za nadanje da će Ibra ponovo obući dres njihovog voljenog kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija