• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2019

18:05

(FOTO) FESTIVAL GOLOVA U PREMIJER LIGI! Surova dominacija Sitija i BOLNA ČELSIJEVA DRAMA U LONDONU!

Fudbal

(FOTO) FESTIVAL GOLOVA U PREMIJER LIGI! Surova dominacija Sitija i BOLNA ČELSIJEVA DRAMA U LONDONU!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija pokazali su apsolutnu dominaciju nad Brajtonom (4:0) na domaćem terenu. Sa dva gola Aguera, jednim De Brujnea i pogotkom Bernanda Silve, "građani" su već istakli ozbiljnu "kandidaturu" za još jednu titulu prvaka Engleske

Siti je odmah krenuo žestoko, zatresli su mrežu "galebova" već  u drugoj minuti, a onda je nastala prava goleada, na koju gosti nisu imali nikakav odgovor.

Foto: Tanjug

Nisu padali golovi samo Mančesteru, Lester je na domaćem terenu pobedio Bornumt (3:1). Apsolutni heroj utakmice je gol mašina "lisica" Džejms Vardi sa dva pogotka.

Foto: Tanjug

S druge strane, Čelsi je u Londonu doživeo pravu dramu, Lampardovi momci su sjano počeli, poveli su 2:0, oba puta strelac je bio Abraham, ali Šefild je onda pokazao zašto ih zovu "sečivo",  uspeli su dva puta da savladaju Kepu, te tako odnesu bod kući.

Foto: Tanjug

Još jedan londonski klub Kristal Palas je igrao na domaćem terenu, oni  su uspeli da pobede Aston vilu (1:0). Naš Luka Milivojević je proveo svih 90 minuta na terenu.

Foto: Tanjug

Takođe, Vest Hem je pobedio Norič (2:0), dok je Nukasl na domaćem terenu odigrao nerešeno sa Votfordom (1:1).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija