• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2019

22:48

(VIDEO) VEČE GOLOVA NA "ČIZMI! Prštalo u Bergamu, Sasuolu i Udinama, Radovanović bolji od Milenkovića i Vlahovića u srpskom okršaju!

Fudbal

(VIDEO) VEČE GOLOVA NA "ČIZMI! Prštalo u Bergamu, Sasuolu i Udinama, Radovanović bolji od Milenkovića i Vlahovića u srpskom okršaju!

Podeli vest

Veoma sadržajno veče viđeno je širom Italije u 2. kolu Serije A. Na gotovo svim susretima viđeno je dosta golova, a izetak predstavlja meč u Lećeu gde je domaći tim izgubio minimalnim rezultatom od Verone, srpskog reprezentativca Darka Lazovića

Najviše golova viđeno je u Bergamu gde je prošlosezoni hit sezone, ekipa Atalante, izgubila od Torina rezultatom 3:2.  Golovi Duvana Zapate, strelca 23 gola u Seriji A prošle sezone, nisu bili dovoljni ni za bod ekipi koja će ove sezone igrati Ligu šampiona.

Kolumbijac je pogađao u 38. i 54. minutu, ali su pobedu gostima iz Torina gradili Bonifaci u 24, Berenguer u 54. i Ico u 66. minutu. 

Ubedljivu pobedu ostvarile su ekipe Sasuola i Parme. Zvezdin dželat od pre tri leta dotukao je na svom terenu Sampdoriju sa 4:1 uz čak tri gola Dominika Berardija i jedan pogodak Traorea, a utešni strelac za goste iz Đenove bio je Fabio Kvaljareala sa penala u 67. minutu.

Parma je slavila na gostovanju Udinezeu sa 3:1, dok su gol manje u svojim trijumfima postigli fudbaleri Intera i Đenove.

U srpskom okršaju između Đenove i Fiorentine slavio je tim sa "Marasija" našeg Ivana Radovanovića. Bivši reprezentativac Srbije je odigrao svih 90 minuta za tim iz Ligurije koje su do pobede predvodili Zapata golom u 11. i Kuame u 65. minutu. Jedini pogodak za poraženi tim iz Firence postigao je novajlija Pulgar sa penala u 76. 

Nekadašnji fudbaler Partizana Dušan Vlahović dobio je šansu u poslednjih 20-ak minuta, dok je Nikola Milenković odigrao svih 90 minuta za tim iz Firence.

Inter je sa 2:1 slavio na gostovanju Kaljariju na Sardiniji uz novi gol Romelua Lukakua. Lautaro Martinez je doveo "neroazure" u vođstvo, izjednačenje domaćem timu doneo je Žoao Pedro u 50, a belgijski napadač je sa "bele tačke" u 70. postigao gol i doneo prvo mesto ekipu sa "Meace".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija