• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2019

14:30

RONALDO NE MOŽE DA IZNENADI DMITROVIĆA: Znam dobro njegove kvalitete, on je jedan od najboljih na svetu!

Fudbal

RONALDO NE MOŽE DA IZNENADI DMITROVIĆA: Znam dobro njegove kvalitete, on je jedan od najboljih na svetu!

Podeli vest

Golman španskog Eibara i reprezentacije Srbije Marko Dmitrović pokušaće prvo da sačuva mrežu od Kristijana Ronalda i Portugalije sa kojima igramo sledeće subote od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić"

- Protiv Ronalda sam branio dva puta u duelima sa Real Madridom dok je on još igrao u Španiji. Znam njegove kvalitete veoma dobro, a za takvog igrača, jednog od najboljih na svetu verovatno i nije potrebna neka posebna priprema. Zaista se o njemu već sve zna - kazao je za Novosti Dmitrović. 

PROBLEM ZA TUMBAKOVIĆA! Naš reprezentativac morao ranije van terena zbog povrede, hoće li biti spreman za Portugal?

Dobro pamti lošu epizodu iz Ukrajine kada smo nedavno tamo doživeli fijasko (5:0), ali je optimista golman "orlova" pred utakmicu sa Portugalcima.

 

02.09.2019 12:54

 

- Bio je to naš očajan dan u kojem nam ništa nije išlo. S druge strane, Ukrajinci su igrali perfektnu utakmicu. Ja i danas tvrdim da mi imamo bolji tim od njih. Kao što sam ubeđen da nešto onako više nikada ne može da nam se ponovi.

PEH ZA SRBIJU! Pavkov se ponovo povredio, otkazao Tumbakoviću!

NOVO IME NA SPISKU "ORLOVA"! Tumbaković pozvao nekadašnjeg igrača Zvezde!

 

Dva meča su pred Srbijom, prvo Portugal, pa Luksemburg.

- Mi zaista više nemamo prava na kiks. Dve pobede nas vode ka vrhu tabele, ali ono što je najvažnije je da za početak izbegnemo poraz od Portugalije - dodao je Dmitrović.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija