• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2019

10:36

(VIDEO) ZLATAN NE VOLI DA PREVIŠE MRSIŠ SA NJIM! Pogledajte kako je prošao jedan argentinski novinar...

Fudbal

(VIDEO) ZLATAN NE VOLI DA PREVIŠE MRSIŠ SA NJIM! Pogledajte kako je prošao jedan argentinski novinar...

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović ne voli da gubi vreme na stvari koje ga zamaraju, pa je tako odlučio da direktno "skreše u brk" argentinskom novinaru koji je pokušao da dođe do odgovora na pitanje koje ga je zanimalo

Argentinac je pozvao Ibrahimovića ne bi li ga pitao šta misli o prelasku Danijelea De Rosija u Boku Juniors, na šta je iskusni švedski napadač kratko odgovorio kontrapitanjem:

Hoćeš da se slikaš ili ne - upitao ga je Ibrahimović.

Kada je ostao bez odgovora samo je produžio dalje.

Neko će reći da je previše oštro, ali nikako da to nije u Zlatanovom maniru. 

Bonus video: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija