• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

09.09.2019

10:33

(VIDEO) FUDBALERI, UGLEDAJTE SE NA ODBOJKAŠICE! Matijašević najavio promene: Nedostaje nam bolja atmosfera!

Fudbal

(VIDEO) FUDBALERI, UGLEDAJTE SE NA ODBOJKAŠICE! Matijašević najavio promene: Nedostaje nam bolja atmosfera!

Podeli vest

Posle poraza od Portugalije 4:2 fudbalska reprezentacija Srbije i čelnici Saveza digli su ruke od kvalifikacione grupe i okrenuli se baražu

Uoči puta u Luksemburg (utorak, 20.45) sportski direktor reprezentacije Vladimir Matijašević jasno je rekao da će za Srbiju ovo više biti pripremni nego takmičarski meč.

- Nije lako posle poraza, ali izgubili smo od aktuelnog prvaka Evrope, ne od bilo koga. Ipak, neke stvari moraju da se menjaju. Da se ne lažemo, mi od danas, od Luksemburga, počinjemo da se pripremamo za Norvešku i polufinale Lige nacija. Imamo vremena do marta da se pripremimo, ali neke stvari moraju da budu drugačije- kazao je je Matijašević.

Objasnio je direktor "orlova" i šta je to što nedostaje našem timu.

- Sve su to dobri igrači i dobri momci, ali nedostaje nam bolja atmosfera. Videli ste odbojkašice u finalu Evropskog prvenstva, kako je to kod njih izgledalo. Moramo više da budemo tim, da imamo više timskog duha, da svi pogledamo jedni druge u oči. Nadam se da će u budućnosti biti bolje.

SRBIJA OSTALA BEZ JOŠ JEDNOG IGRAČA! Ni Tadić ne putuje u Luksemburg

(VIDEO/FOTO) KATASTROFA! Najgora odbrana Srbije, na polovini kvalifikacija "orlovi" primili najviše golova u grupi!

Matijašević smatra da je sreća u nesrećnom položaju Srbije u kvalifikacionoj grupi što ima dovoljno vremena da se resetuje i počne pripreme za mart.

- Dobar je trenutak, imaćemo još četiri utakmice u grupi, naravno, gledaćemo da i njih pobedimo. Ali, moramo da se prvenstveno okrenemo pravljenju tima, da vidimo sve igrače na koje možemo da računamo. Ako se ne plasiramo na Evropsko prvenstvo ni kroz Ligu nacija, biće to veliki neuspeh -  konstatovao je Matijašević.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija