• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

09.09.2019

19:22

IMAMO ČEMU DA SE RADUJEMO I ZA ŠTA DA IGRAMO! Mitrović pred Luksemburg ne očajava posle poraza od Portugala

Fudbal

IMAMO ČEMU DA SE RADUJEMO I ZA ŠTA DA IGRAMO! Mitrović pred Luksemburg ne očajava posle poraza od Portugala

Podeli vest

Fudbalski reprezenattivac Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da osećaj u ekipi posle poraza od Portugala nije najbolji, ali da uprkos gubitku šansi za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije "orlovi" imaju za šta da igraju

Prema njegovim rečima, najgore nam pada što na polovini kvalifikacionog ciklusa ništa ne zavisi od nas.

- Osećaj nije najlepši i najbolji, ovo je neki novi početak, novi selektor, opet smo krenuli od nule, nijedan početak nije lak. Nalazimo se u teškoj situaciji, ništa ne zavisi od nas, ostali smo samo matematički u trci. Najgore je što ništa ne zavisi od nas. Gorak ukus je ostao posle utakmice sa Portugalom. U fudbalu je sve moguće, treba iskoristi utakmice do kraja da se što bolje upoznamo sa selektorom - rekao je Mitrović na konferenciji za novinare. 

SRBIJA DO LUKSEMBURGA! "Orlovi" imali podršku navijača u Luksemburgu!

Mitrović je podsetio da vreme nije saveznik našem timu, ali da naši fudbaleri imaju izgledne šanse da kroz Ligu nacija izbore EURO.

- Nemamo previše vremena, treba iskoristiti svaku utakmicu i trening i da vidimo šta će da se desi. Imamo posle baraž u Ligi nacija, imamo čemu da se radujemo i za šta da igramo. Atmosfra u reprezentaciji je super, sve je u najboljem redu. Nikad nije lako izgubiti svi smo razočarani jer smo znali da je bitna i odlučujuća utakmica - rekao je Mitrović.

KOME VEROVATI? Španci pišu da Jović nije povređen, FSS tvrdi suprotno!

Napadač Fulama je naveo da motiva ne sme da nedostaje.

- Kada igrate za svoju zemlju i predstavljate svoj narod nema potrebe za motivacijom, dolazite na okupljanje motivisani da date maksimum. Lično ja i svi u ekipi smo motivisani i da pobedimo. Nismo u zavidnoj poziciji, ne zavisi sve od nas. U svakom sportu je svaki početak težak - rekao je Mitrović. 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija