• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2019

22:53

(VIDEO/FOTO) NATHO SAVLADAO OBLAKA, ALI SLOVENIJA POBEDILA! Gol Partizanovog veziste nedovoljan Izraelu ni za remi u Ljubljani

Fudbal

(VIDEO/FOTO) NATHO SAVLADAO OBLAKA, ALI SLOVENIJA POBEDILA! Gol Partizanovog veziste nedovoljan Izraelu ni za remi u Ljubljani

Podeli vest

Prava goleada viđena je na "Stožicama" gde je domaća Slovenija slavila protiv Izraela 3:2 golom veziste Benjamina Verbića u poslednjem minutu meča u kome je strelac bio i Partizanov vezista Bibras Natho

Veliko pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku savladao je jednog od najboljih golmana na svetu, čuvara mreže Atletiko Madrida Jana Oblaka, golom u 50. minutu za izjednačenje u tom trenutku i anuliranje vođstva koje je domaćima u 43. izborio dvostruki stelac Verbić.

Zahavi je u 63. minutu doneo potpuni preokret Izraelcima, ali su Slovenci do kraja meča postigli još dva gola preko Bezjaka u 66. i Verbića u poslednjem minutu meča pa su trijumfalno završili meč.

Slovenci su ovom pobedom zauzeli drugo mesto u grupi G pobegavši Izraelu tri boda.

Od ostalih susreta, ubedljive pobede ostvarile su reprezentacije Holandije, Belgije i Kipra, sve sa po 4:0. "Lale" su posle trijumfa u Hamburgu protiv Nemačke slavile i protiv Estonije, Belgijanci su u gostima nadigrali Škotsku, dok Kiprani nisu imali težak zadatak u San Marinu.

Reprezentacija Nemačke ostvarila je značajnu pobedu od 2:0 na gostovanju Severnoj Irskoj u Belfastu, pa sada obe selekcije dele prvo mesto sa po 12 bodova. Halstenberg u 48. i Gnabri u trećem minutu nadoknade meča doneli su trijumf ekipi Joakima Leva.

Foto: Reuters

 

Selecija Severne Makedonije je slavila na gostovanju prežaljenoj Letoniji sa 2:0, dok su Slovaci u Mađarskoj uspeli da se iskupe za ubedljiv poraz od Hrvatske odnevši trijumf od 2:1.

Rusija se dugo mučila protiv Kazahstana stigavši do trijumfa tek u 89. minutu, dok su Poljaci i Austrijanci odigrali meč bez golova, jedini od svih iz današnjeg programa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija