• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2019

23:35

LIGA ŠAMPIONA JE NAJMANJE ŠTO ZASLUŽUJEMO! Njegoš Petrović: Nikad nisam bio srećniji u životu nego u poslednjih mesec dana u Zvezdi!

Fudbal

LIGA ŠAMPIONA JE NAJMANJE ŠTO ZASLUŽUJEMO! Njegoš Petrović: Nikad nisam bio srećniji u životu nego u poslednjih mesec dana u Zvezdi!

Podeli vest

Mladi vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović rekao je da se nikad srećnije u životu nije osećao nego u poslednjih mesec dana, koliko nosi dres voljenog kluba

Mladi reprezentativac Srbije je izjavio da je bio pozitivno iznenađen što je šansu za debi imao samo dva dana posle dolaska iz Rada, na meču protiv lučanske Mladosti.

- Utisci su odlični. Saigrači su mi stvarno pomogli da se brzo adaptiram u Zvezdi. Uslovi su fenomenalni i na vrhunskom nivou. Nikad nisam bio srećniji nego u ovih mesec dana koliko sam u klubu. Nisam očekivao da ću posle dva dana dobiti šansu da budem starter protiv Mladosti. Bio sam prijatno iznenađen. Mogu da kažem da sam zadovoljan tom utakmicom, ali znam da mogu mnogo bolje igre da pružim u nastavku. Siguran sam da će, kako vreme bude odmicalo, sve biti na znatno višem nivou - rekao je Petrović za klupski sajt.

Kako je naveo, grupna faza Lige šampiona je nešto što on i njegovi saigrači u najmanju ruku zaslužuju.

- Kada sam dolazio izjavio sam da najmanje što Crvena zvezda zaslužuje je grupna faza Lige šampiona. To se na kraju i ostvarilo. Mislim da ćemo se pokazati u odličnom svetlu. Grupa jeste teška, ali pokazali smo da se ne plašimo, da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom i ne sumnjam da ćemo uspešno završiti jesenji deo sezone. U prvenstvu su ciljevi uvek najviši i težimo ka tome da radom i trudom ponovimo prethodnu sezonu - rekao je bivši prvotimac Rada.

Petrović, koji se trenutno nalazi sa mladom reprezentacijom Srbije, navodi da je još rano da razmišlja o A timu "orlova".

Mislim da je to u ovom trenutku nerealno. Naravno da bih to želeo. San svakog mladog fudbalera je da bude reprezentativac svoje zemlje. Imam vremena da napredujem. Nadam se ću ostvariti i taj san, za tri ili četiri godine, ali koncentrisan sam na trenutne obaveze u mladoj reprezentaciji i klubu - rekao je Petrović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milunka

pre 4 godine

Jeste,to je "realno" najmanje što "zaslužujete"-realno je da budete (bar) prvaci Evrope a ti da osvojiš "Zlatnu loptu"!Koji je,bre,sada ovaj?????????

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija