• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2019

22:50

POBEDE FAVORITA! Ronaldo izrešetao Litvance, prava goleada na meču između Engleske i tzv. Kosova

Fudbal

POBEDE FAVORITA! Ronaldo izrešetao Litvance, prava goleada na meču između Engleske i tzv. Kosova

Podeli vest

Reprezentacija Portugala bez problema je na gostujućem terenu pobedila Litvaniju (5:1) u kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo 2020. godine

Junak pobede Portugala je bio Kristijano Ronaldo koji postigao čak četiri gola, dok je jedno slavlje za goste doneo i Vilijam Karvaljo. U dresu Litvanije precizan je bio Vitas Andriuskevičius.

Uzbudljivo je bilo u Engleskoj gde je domaća reprezentacija pobedila tzv. Kosovo (5:3). Gosti su prvi dali gol u prvom minutu duela, a zatim je počela prava goleda u kojoj su akteri bili momci Gereta Soutgejta. Oni su za 37 minuta pet puta obradovali svoje navijače. U drugom poluvremenu igrači tzv. Kosova su postigli dva gola, te tako postavili konačan rezultat.

Foto: Tanjug

U ostalim mečevima Francuska je dominatno pobedila Andoru (3:0) na domaćem terenu, dok je Češka nanela težak poraz Crnoj Gori u gostima (0:3).

Foto: Tanjug

Turska je takođe bez problema savladala Moldaviju (4:0),dok je Albanija  bila jača od Islanda (4:2) 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija