• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2019

19:55

(VIDEO) LUDILO U NIŠU! Pobeda Vojvodine, Lalatove pretnje klanjem i preokret Novosađana za prvu poziciju Superlige!

Fudbal

(VIDEO) LUDILO U NIŠU! Pobeda Vojvodine, Lalatove pretnje klanjem i preokret Novosađana za prvu poziciju Superlige!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine savladali su Radnički u Nišu sa 2:1 i tako preuzeli lidersku poziciju LingLong Superlige Srbije u osmom kolu. Prilično zanimljiv meč obeležio je incident trenera novosadske ekipe koji je ponovo imao svojih "pet minuta"

 

Pravi derbi viđen je na otvaranju osmog kola Superlige između Radničkog i Vojvodine. Međutim, pored pobede gostiju ono po čemu će ovaj meč ostati upamćen je sukob Nenada Lalatovića sa navijačima kojima je pretio klanjem pa je isključen na početku drugog dela igre.

(VIDEO) OVOGA MI KRSTA, GOTOV SI, KUNEM TI SE! HAOS U NIŠU - Lalatović navijačima pretio klanjem!

Što se dešavanja na terenu tiče domaći su prilično srećno poveli kada se lopta nekako došetala do Stefana Mihajlovića u devetom minutu, a ovaj svom bivšem klubu pokušao da pokvari planove. Ipak, nije to mnogo pokolebalo Vojvodinu.

Foto: Starsportphoto

Najbolji strelac lige Bojan Matić u 33. minutu doneo je poravnanje rezultata i najavio potpuni preokret koji se desio u 77. posle odličnog šuta Mladena Devetka. Nermin Haskić je u nadoknadi vremena imao priliku da donese izjednačenje, ali se propisno obrukao promašivši prazan gol.

Pobedom u Nišu Vojvodina je, bar do subote, preuzela prvo mesto na tabeli od TSC-a iz Bačke Topole.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija