• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2019

17:33

(VIDEO) GRUJIĆEV GOL NEDOVOLJAN HERTI NI ZA BOD U MAJNCU! Srbin se kratko radovao, bodovi idu domaćinu!

Fudbal

(VIDEO) GRUJIĆEV GOL NEDOVOLJAN HERTI NI ZA BOD U MAJNCU! Srbin se kratko radovao, bodovi idu domaćinu!

Podeli vest

Srpski fudbaler Marko Grujić postigao je izjednačujući gol za Hertu u porazu svog tima 2:1 na gostovanju Majncu

Vođstvo domaćem timu doneo je Robin Kvaison u 40. minutu i taj rezultat je dugo bio na snazi, međutim bivši vezista Crvene zvezde je u 83. minutu bio najbolji u skoku na asistenciju Dilrosuna nagovestvši da će Herta stići do drugog boda u Bundesligi.

Snovi su bili srušeni samo pet minuta kasnije kada je Džeri Set Džuste doneo Majncu tri boda ostaviviši Hertu na začelju tabele.

Ajntraht je izgubio na gostovanju u Augzburgu rezultatom 2:1 u meču u kome nijedan od trojice srpskih fudbalera nije bio u sastavu.

Domaći su došli u vođstvo u 35. minutu golom Rihtera, a prednost Partizanovog dželata od pre četiri godine bila je uvećana kada je mrežu gostiju zatresao Niderlehner osam minuta kasnije pa se na odmor otišlo sa velikih 2:0.

Prošlosezonski polufinalista Lige Evrope do kraja meča uspeo je da dođe samo do utešnog gola preko Pasijensije u 73. minutu, a jedini srpski fudbaler koji je bio u konkurenciji za tim, mladi napadač Dejan Joveljić, ceo meč je proveo na klupi.

Borusija iz Dortmunda je zabeležila rutinsku pobedu protiv Bajera iz Leverkuzena sa 4:0. Strelci za "milionere" bili su Pablo Alkaser u 28, Mark Rojs u 51. i 90. i Rafael Gereiro u 83. minutu.

Povratnik u Bundesligu Keln izgubio je na domaćem terenu od Borusije Menhengladbaha sa 1:0, dok je Union Berlin našeg Nevena Subotića poražen na domaćem terenu od Verdera sa 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija